Επίσκεψη στη πίστα των Μεγάρων ένα μήνα μετά. Η ζέστη λόγω εποχής αναπόφευκτη, γνωρίζα τόσο εγώ όσο και ο Γιώργος ότι θέλουμε να 'τελειώσουμε' την τετράδα ελαστικά που είχαμε όλο αυτό τον καιρό, να δοκιμάσουμε 1-2 πράγματα στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου και να συνηθίσουμε περισσότερο την πίστα.

Megara Track day Peugeot 205 GTi

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Η αλήθεια είναι ότι τα Nankang AR-1 που φορέσαμε από την 1η μέρα που βγήκαμε στην πίστα μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους όλο αυτό το καιρό, από τις πρώτες μας δοκιμές (4o HTTC track day και 5ο HTTC track day) μέχρι και τον αγώνα! Δεν τα αλλάξαμε ούτε σε αυτό το track day όπου μετά από 4 φορές στην πίστα (τόσο προλαβαίνουμε να κάνουμε περίπου σε κάθε track day) μπήκαμε μια ακόμα φορά με 2 καινούρια στους εμπρός τροχούς.

Megara Track day Peugeot 205 GTi

Αυτή τη φορά γνωρίσαμε ακόμα περισσότερους φίλους. Από το forum του PSClub ο Γιώργος "ο νησιώτης" με το υπέροχο Peugeot 106 Rallye του, ήρθε και γνωριστήκαμε από κοντά μετά από σχεδόν 3 χρόνια! Για 1η φορά στην πίστα δεν ήμασταν το μοναδικό Peugeot 205! Ο Κώστας Ντέκας ήταν εκεί με το δικό του και χαρήκαμε μερικές όμορφες στιγμές συναγωνισμού στην πίστα. Γνωρίσαμε από κοντά την οικογένεια και πραγματικά πρόκειται για υπέροχους ανθρώπους και μια δυνατή ομάδα-οικογένεια!

Megara Track day Peugeot 205 GTi

Στα δικά μας, ο Γιώργος δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα στην πίστα κινήθηκε στο 1:13 πολύ χαμηλό και εγώ κατάφερα να κινηθώ άνετα στο 1:13 ψηλό. Οι αλλαγές κυρίως ήταν τα βαθύτερα φρένα στην μεγάλη ευθεία αλλά και μια καλύτερη γραμμή στις Κ3 και Κ4 σε συνδυασμό με μια ταχύτητα κάτω στην τελευταία. Το αυτοκίνητο δεν δούλεψε όπως θα θέλαμε, αλλά γι' αυτό είναι τα τεστ. Ξέρουμε τι θέλει βελτίωση για να φέρουμε το αυτοκίνητο σε μια καλύτερη κατάσταση και να μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε ακόμα καλύτερα στην επόμενη ευκαιρία!

Megara Track day Peugeot 205 GTi

Highlight της ημέρας στην πίστα είναι ότι ο "handyman" πήρε μια γεύση από το τι κάνουμε στην πίστα από κοντά.

Χρόνια πολλά μπαμπά, για τη γιορτή του πατέρα!

 

Σχετικά Άρθρα