Ξεκινώντας το ταξίδι μας στο κόσμο του motorsport και προχωρώντας σταδιακά κατακτώντας τους στόχους μας, η πρώτη μας συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης (HTTC) πήγε πολύ καλά. Ο καιρός παραλίγο να μας το χαλάσει αλλά την 2η μέρα του αγώνα 'κράτησε' και είχαμε ένα ωραίο αποτέλεσμα.

4ος HTTC Race

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης (HTTC) ο αγώνας είναι διπλός με δοκιμές κάθε μέρα το πρωί. Δεν μετράει ο γρηγορότερος γύρος αλλά ο συνολικός χρόνος και των 5 γύρων οπότε το να κρατήσει ο οδηγός ένα καλό ρυθμό είναι πολύ σημαντικό σε αυτό τον αγώνα.

Το Σάββατο στα δοκιμαστικά πήραμε μια γεύση από το αυτοκίνητο δοκιμάζοντας κυρίως το σασμάν που επισκευάσαμε καθώς στο προηγούμενο track day αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Κύριος στόχος μας ήταν όπως λέει ο Γιώργος 'να το φέρουμε πίσω' διασκεδάζοντας και πετυχαίνοντας το ίδιο ή κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες δοκιμές.

Το Σάββατο είχαμε λίγη βροχή αλλά ευτυχώς όταν τρέξαμε δεν έβρεχε και η πίστα ήταν σχεδόν στεγνή. Κάναμε και οι δύο ένα καλό αγώνα κινούμενοι στο ρυθμό που είχαμε συνηθίσει.

4ος HTTC Race

Την Κυριακή στα δοκιμαστικά βελτιώσαμε λίγο την οδήγησή μας. Στόχος για την Κατερίνα ήταν να βελτιώσει το χρόνο της καθώς είχε δείξει στα δοκιμαστικά track day ότι μπορεί καλύτερα και ο Γιώργος να κρατήσει ένα σταθερό γρήγορο ρυθμό στο 1:11'500 - 1:12'00. Και οι δύο οδηγοί πέτυχαν το στόχο τους. Δυστυχώς στο πέρασμα του Γιώργου η εξάτμιση 'εγκατέλειψε'. Όλα καλά όμως, το αυτοκίνητο τερμάτισε και γύρισε πίσω στα pits.

Και οι δύο είμαστε ευχαριστημένοι με την επίδοσή μας στον αγώνα. Φύγαμε χαρούμενοι και αναμένουμε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στην πίστα. Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν μαζί μας και τις δύο μέρες του αγώνα και είμαστε χαρούμενοι που γνωρίσαμε ακόμα περισσότερους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα.

4ος HTTC Race

Προς μεγάλη μας έκπληξη ο Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος του COSMOTE TV ήταν στην πίστα ήρθε μας μίλησε, γνωριστήκαμε και μας πήρε μια μικρή συνέντευξη όπου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα