Γενικά μου αρέσει να παρακολουθώ νέες προσπάθειες και νέους που ασχολούνται με το motorsport και το simracing. Προσπαθώ με όποιον τρόπο να τους βοηθήσω είτε προτείνοντας τους διάφορες ρυθμίσεις σε παιχνίδια, είτε συζητώντας μαζί τους για διάφορα θέματα του motorsport και του simracing που τους απασχολούν, είτε δείχνοντάς τους τα κατατόπια του Greek Simracing.

Στην περίπτωση του TotalRacing.gr είναι λίγο διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια που τους γνώρισα μαθαίνω από αυτούς και τα άρθρα τους και έχω την χαρά να έχω την οικειότητα να μοιράζομαι μαζί τους προτάσεις βελτίωσης σε διάφορους τομείς που δραστηριοποιούνται. Αυτοί μπήκαν στο κόσμο του simracing τα τελευταία 2 χρόνια και τον ανακαλύπτουν συνεχώς είτε από την δημοσιογραφική θέση είτε από τη θέση του οδηγού.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Ένα μήνυμα στα μέσα του Νοέμβρη από τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας Δημήτρη Μπίζα με έκανε να νιώσω ακόμα καλύτερα. Ήταν μία πρόσκληση στο "Show Biz" ένα podcast που αφορά το motorsport. Αμέσως απάντησα θετικά με έναν ξεχωριστό ενθουσιασμό καθώς έστω και σαν guest χαίρομαι πολύ που θα συμμετέχω σε κάτι διαφορετικό από νέους ανθρώπους που αγαπούν το motorsport και το simracing όσο εγώ!

Το ραντεβού κανονίστηκε και τα παιδιά ήρθαν από το σπίτι μου για να κάνουμε αυτή την ξεχωριστή συνέντευξη. Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε ο επαγγελματισμός αλλά ακόμα περισσότερο ο τρόπος διαχείρισης της ροής της συζήτησης από τον Δημήτρη. Τα τεχνικά, είναι λεπτομέρειες που τις παραβλέπεις όταν ακούσεις τις συνεντεύξεις τους, συμπεριλαμβανομένου και τη δική μου.

Αρχικά ήμουν σφιγμένος, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσα καθώς η συζήτηση προχωρούσε από θέμα σε θέμα. Σίγουρα τώρα που ακούω έχω παραλείψει λεπτομέρειες αλλά το αποτέλεσμα νομίζω είναι ένα πολύ δυνατό θέμα συζήτησης και για το μέλλον αλλά και για τα σχόλια στις πλατφόρμες που θα ανέβει το βίντεο.

Για να κλείσω και να σας αφήσω να ακούσετε την συνέντευξη που δεν πρέπει να σας φοβίσει η διάρκεια, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη που με κάλεσε στην εκπομπή του και ένα μεγάλο "Καλή επιτυχία" σε όλες τις προσπάθειες που κάνει το TotalRacing.gr για το μέλλον.

Το TotalRacing.gr μπορείτε να το βρείτε:

Website: https://totalracing.gr/
YouTube - Facebook - Instagram - Twitter

Σχετικά Άρθρα