Το RallyDiaries eRally Championship δημιουργήθηκε πριν ένα χρόνο. Μια ιδέα που προήλθε μέσα από την αγάπη μας και των φίλων μας για το simracing, την προσομοίωση αγώνων ράλλυ και τον αγαπημένο μας προσομοιωτή το Richard Burns Rally.

Το RallyDiaries eRally Championship έκλεισε ένα χρόνο με μεγάλη απήχηση στο κοινό του Richard Burns Rally. Διοργανώθηκε στην πιο διάσημη πλατφόρμα το Rallysimfans.hu όπου διοργανώνονται τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα ράλλυ στον προσομοιωτή Richard Burns Rally.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Ο σχεδιασμός των αγώνων με προσέγγιση να είναι φιλικό προς νέους οδηγούς, με μικρούς αγώνες και επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, 5-6 διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των επιπεδων οδηγών, έδειξε κατευθείαν ότι η συνταγή που είχαμε στο μυαλό μας θα έχει επιτυχία.

Ο σχεδιασμός σε συνδυασμό με την στρατηγική προώθησης του πρωταθλήματος ράλλυ αξιοποιώντας δικά μας αλλά και παγκοσμίου εμβέλειας κανάλια έφερε αποτέλεσμα.

Η πρώτη σεζόν του RallyDiaries eRally Championship συγκέντρωσε 442 συμμετοχές. Συνεχίζοντας η δεύτερη σεζόν συγκέντρωσε 713 συμμετοχές, η τρίτη σεζόν συγκέντρωσε 640 συμμετοχές ενώ η τέταρτη σεζόν συγκέντρωσε 719 συμμετοχές.

Μέσα από τη διοργάνωση του RallyDiaries eRally Championship πολλοί φίλοι μας γνώρισαν τον πρoσομοιωτή Richard Burns Rally. Ακόμα περισσότεροι ασχολήθηκαν ενεργά όχι μόνο με τη δική μας διοργάνωση αλλά προχώρησαν και σε άλλες διοργανώσεις.

Οι επόμενες σεζόν του RallyDiaries eRally Championship θα είναι διαφορετικές. Οι αγώνες θα εξελλιχθούν και τα itineraries θα δυσκολέψουν.

Σκοπός μας είναι η διασκέδαση αλλά και η προσομοίωση αγώνων ράλλυ και το Richard Burns Rally μέσω του Rallysimfans.hu είναι το καλύτερο εργαλείο για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

Τα λέμε στις ειδικές διαδρομές του 2024!

Σχετικά Άρθρα