Το πρώτο παιχνίδι στο Playstation 1 ήταν παιχνίδι ράλλυ το Colin Mc Rae. Το 2ο παιχνίδι ήταν το Colin Mc Rae 2.0. Το 1ο παιχνίδι στο PC ήταν το Colin Mc Rae 5 και ακολούθησαν τα DiRT. Η μεγαλύτερη αγάπη και οδηγική πώρωση βρίσκεται στο Richard Burns Rally και την ομάδα WayTooFast Rally Team.

Peugeot 207 R3 rallydiaries simracing

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Ξεκινώντας δειλά δειλά στον κόσμο του ανταγωνιστικού simrally (προσομοίωση αγώνων ράλλυ) το 2010 δεν άργησε να με κερδίσει. Οι αμέτρητες επιλογές αυτοκινήτων (εγώ πάντα Peugeot έπαιρνα) τα πολύ καλά physics και ανάδραση που δίνει το Richard Burn Rally σε συνδυασμό με την ταπεινή μου τότε Logitech G27 δεν άργησαν να με κερδίσουν και να ξεκινήσω το 2012 την επίσημη εμπλοκή μου σε πρωτάθλημα.

Ξεκινώντας από τις μικρές κατηγορίες (που ακόμα λατρεύω) N1, N2, N3, A6 φτάνοντας μέχρι και τα σύγχρονα R5 έχω ξεχάσει τον αριθμό συμμετοχών, νικών και πρωταθλημάτων από το 2012 μέχρι και το 2018. Οδηγώντας σε διάφορα πρωταθλήματα με πολύ δυνατούς αντιπάλους εκ των οποίων μερικοί ήταν και πραγματικοί οδηγοί αγώνων. Οι εμπειρίες των αγώνων ράλλυ και οι συμβολή των teammate μου της WayTooFast με έκαναν να εξελιχθώ οδηγικά και να μάθω να αντιμετωπίζω ώριμα και έξυπνα έναν τέτοιου είδους αγώνα πράγμα που με διασκέδασε γιατί έκανα και αυτό που ήθελα.

Peugeot 208 R2 rallydiaries simracing

Από το 2014 μέχρι το 2018, η WayTooFast rally team είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια αγώνων εξομοίωσης ράλλυ. Είμαστε η ομάδα με τους πιο ολοκληρωμένους οδηγούς και αυτό το πετύχαμε μέσα από πολλή δουλειά, μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουμε. Προσωπικά νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και όλους τους δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί μέσα σε αυτή.

WayTooFast Champions 2018 rally

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES