Τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη, και όχι δεν έχουμε μελαγχολήσει (ακόμη). Όλη η χρονιά έχει αφήσει το στίγμα της τόσο στη καθημερινότητά μας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ανακοίνωση για track day από την ομάδα του HTTC εμφανίστηκε σαν μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας, να οδηγήσει το αυτοκίνητο και να περάσει μια Κυριακή με φίλους. Η παρέα μας μεγάλωσε καθώς δύο ακόμη αυτοκίνητα θα συμμετείχαν στο track day από την πόλη μας.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Ως είθισται, οι απαραίτητοι έλεγχοι για το αυτοκίνητο είχαν πραγματοποιηθεί από τη προηγούμενη μέρα. Η άφιξη στη πίστα το πρωί της Κυριακής έγινε με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τη πλευρά της ομάδας οργάνωσης, όσο και από τους συμμετέχοντες η φράση που περιμένει κανείς να ακούσει ηχεί από τα μεγάφωνα «Η πίστα είναι ανοιχτή». Και αυτό απλά αρκεί για να σου ‘φτιάξει τη μέρα’.

Track day Peugeot 205 GTi

Στην πρώτη και μετά από πολύ καιρό επαφή μου με το αυτοκίνητο, όλα μοιάζουν διαφορετικά. Το γεγονός ότι απείχα όλο αυτό το διάστημα καθώς και οι βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μου δημιουργούν ένταση για να νιώσω τα πατήματα του αυτοκινήτου ενώ κινούμε στη πίστα. Στη πρώτη βόλτα, συνοδηγός ο δικός μας ‘handyman’ που γεμάτος όρεξη απαντά σε κάθε μου απορία.

Ο Γιώργος από την άλλη έκανε φέτος δύο αγώνες είχε περισσότερη επαφή με το αυτοκίνητο και τις βελτιώσεις του. Πιο χαλαρός δοκιμάζοντας τα όρια των φρένων αλλά και τα πολύ ανθεκτικά και χρησιμοποιημένα Nankang AR-1 φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα στην πίστα.

George Bratsos - Katerina Bratsou

Για πρώτη φορά μαζί μας είχαμε φίλους όπου τους κάναμε βόλτα με το αυτοκίνητο στην πίστα αλλά μοιραστήκαμε και την εμπειρία μας από την πίστα μαζί τους. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να καταφέρουμε να έρθει περισσότερος κόσμος μαζί μας στην πίστα και να μοιραστούμε τις όμορφες εμπειρίες του track day.

Και μην ξεχνάτε: Συνεχίστε να κάνατε αυτό που αγαπάτε Μένοντας Ασφαλείς

Peugeot 205 GTi Track day Megara

 

Photo Credits : Dimitris Loyios

 

 

Σχετικά Άρθρα