Η ετήσια συνάντηση Hondaκηδων στην πίστα των Σερρών είναι η αιτία που βρέθηκα εκεί.
Δεν γινόταν να αντισταθώ στην πρόσκληση για ένα track day στην πίστα των Σερρών. Ταξιδεύω την Πέμπτη από Λάρισα για Τρίπολη, όπου Παρασκευή πρωί παρέα με φίλους ξεκινάμε το ταξίδι με το Mini Cooper S και ένα Toyota Carina για Σέρρες. Επιλέγουμε να ανέβουμε από Ρίο - Αντίριο κάνοντας μια στάση στα Ιωάννινα και να κατέβουμε από Λάρισα - Λαμία με μία στάση Λάρισα για να με αφήσουν στην φοιτητική μου βάση πίσω το 2014, όπου συνέβησαν όλα αυτά.

Φτάνοντας στην πίστα το Σάββατο βλέπουμε ό,τι Ιαπωνέζικο μπορείτε να φανταστείτε όλα στημένα και έτοιμα να ορμήσουν στην πίστα. Η πίστα μου έκανε μεγάλη εντύπωση με τα pit box της, την καθαρή άσφαλτο αλλά και την οργάνωση του track day. Είχα την τύχη να συνοδηγήσω στο Toyota Carina, σε ένα Mazda Mx5 αλλά και σε ένα πολύ ωραίο project Honda Civintegra k20a.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Η εμπειρία απογειώθηκε όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσω το Mini Cooper S στην πίστα. Πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο και την πίστα (έχοντας κλασικά χαζέψει βίντεο στο ίντερνετ) και το αποτέλεσμα άκρως ικανοποιητικό. Η εμπειρία μοναδική καθώς ήταν η πρώτη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να εφαρμόσω τις εμπειρίες μου στο simracing στην πραγματικότητα. Κατάφερα ένα χρόνο στο 1:47:100 και το χαμόγελο έκανε να σβήσει πολύ καιρό από τα χείλη μου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES