Νέα προσθήκη στη σειρά Unboxing αγωνιστικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούν οι αγωνιζόμενοι. Οι ζώνες σε συνδυασμό με το κάθισμα είναι ο βασικός εξοπλισμός ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος που μπορεί να συμβεί στον αγώνα.

Υπάρχουν 3, 4, 5 και 6 σημείων ζώνες. Στους αγώνες χρησιμοποιούνται κυρίως οι 5 και 6 σημείων ζώνες. Προσοχή κατά την επιλογή ζώνης ασφαλείας καθώς θα πρέπει να προσαρμόζονται στο κάθισμα που έχετε επιλέξει. Διαβάστε στο άρθρο μας για το κάθισμα τι πρέπει να προσέχετε.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Sabelt Seatbelt

Οι ζώνες λήγουν όπως και το κάθισμα 5 χρόνια μετά την κατασκευή τους. Εάν χρησιμοποιείτε HANS (που πλέον είναι απαραίτητο στους αγώνες) θα πρέπει να αγοράσετε ζώνες που να υποστηρίζουν και συσκευή HANS. Διαβάστε στο άρθρο μας τι είναι το HANS και γιατί είναι σημαντικό για τους αγωνιζόμενους.

Σε περίπτωση σφοδρού ατυχήματος, οι αγωνοδίκες και η ομάδα ασφάλειας του αγώνα κρίνει αν οι ζώνες και το κάθισμα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Σε αντίθετη περίπτωση, τα ταμπελάκια με την homologation αφαιρούνται και παύει η ισχύς του εξοπλισμού.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES