Η νεοσύστατη Α.Λ.Μ.Α. Τρίπολης μετά την έγκρισή της από την Ο.Μ.Α.Ε. και την Γ.Γ.Α. διοργάνωσε το πρώτο motorsport meetup για τον κόσμο της Τρίπολης. Ένα τριήμερο motorsport event στην Τρίπολη στην Πλατεία Άρεως όπου οι επισκέπτες θα μπορούσαν να θαυμάσουν από κοντά αγωνιστικά, ιστορικά και πολιτικά βελτιωμένα αυτοκίνητα αλλά και αγωνιστικές μηχανές, καρτ και 4x4 αυτοκίνητα της πόλης.

Ο κόσμος κατέκλισε την πλατεία και τις τρεις ημέρες από διάφορες περιοχές της Αρκαδίας και όχι μόνο. Εμείς προετοιμαστήκαμε την Παρασκευή το απόγευμα με την τέντα μας, το αυτοκίνητο αλλά και με άλλες εκλπήξεις για τους επισκέπτες.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

RallyDiaries - 1st Motorsport Meetup Α.Λ.Μ.Α. Τρίπολης

Σκεφτήκαμε να δώσουμε στους επισκέπτες μια δυνατή εμπειρία από μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Εκτός από το αυτοκίνητο σκεφτήκαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μπουν στο αγωνιστικό μας αυτοκίνητο και να βάλουν τις ζώνες. Επίσης είχαμε μια κούκλα ντυμένη με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε στους αγώνες. Έτσι όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να μάθουν για την ασφάλεια στους αγώνες αυτοκινήτου.

RallyDiaries - 1st Motorsport Meetup

Κάτι ακόμα πρωτότυπο ήταν ο εξοπλισμός προσομοίωσης που υπήρχε στην τέντα μας. Μικροί και μεγάλοι έζησαν την προσομοίωση της αγωνιστικής οδήγησης από κοντά, οδηγώντας ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Ήταν ένα αξέχαστο και προτότυπο τριήμερο για όλους. Η Τρίπολη έχει πολύ motorsport. Το πρώτο motorsport meetup μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο το μηχανοκίνητο αθλητισμό που έχει η πόλη και την δυναμικότητά του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το κατάστημα Κύκλος - Νικόλαος Κανδηλώρος για την παροχή της κούκλας αλλά και το Inspot Τρίπολης για την παροχή του προσομοιωτή.

RallyDiaries - Α.Λ.Μ.Α. Τρίπολης

Ελπίζουμε η Α.Λ.Μ.Α. Τρίπολης να συνεχίσει με αυτό το δυναμισμό και η πόλη να αγκαλιάσει και να βοηθήσει να εξελλιχθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός που σώζει ζωές!

Till next time!

Σχετικά Άρθρα