Οι συναντήσεις με καλούς φίλους από τα παλιά κρύβουν πάντα τις εκπλήξεις τους. Έτσι και έγινε το καλοκαίρι που πέρασε βρεθήκαμε στο Βόλο για reunion με τον άνθρωπο που απογείωσε την κοινότητα DiRT Hellenic community. Δεν θέλω να πω περισσότερα όσοι είστε μέλη γνωρίζετε την ιστορία.

Μετά από τα παραδοσιακά τσίπουρα έπεσε η πρόταση να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα στην πλατφόρμα του Richard Burns Rally (Rallysimfans.hu) μια ολοκληρωμένη λύση για όποιον θέλει να ασχοληθεί αυστηρά με την προσομοίωση ράλλυ.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το RallyDiaries eRally Championship.

Σκοπός του πρωταθλήματος είναι να είναι μια απλή διοργάνωση με εύκολο roadbook, ζημιές που να συγχωρούν και πολλές επιλογές στις κατηγορίες για τους συμμετέχοντες! Το RallyDiaries eRally Championship έχει σχεδιασμό που βοηθάει τους νέους οδηγούς του προσομοιωτή να μπουν να τρέξουν και να απολαύσουν το παιχνίδι αλλά και τους προχωρημένους να έχουν ανταγωνισμό στις κατηγορίες που θα επιλέξουν να τρέξουν.

Η διοργάνωση του πρωταθλήματος παρέχει βοήθεια σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και καθοδήγηση για το πως να παίξουν. Σημαντικό σε όλο αυτό είναι τα βίντεο οδηγοί που ανεβάζουμε στο κανάλι μας στο YouTube για το παιχνίδι καθώς και η κοινότητα στο Discord που έχουμε, όπου απαντώνται άμεσα όλες οι ερωτήσεις των μελών.

Θέλουμε να δίνουμε πάντα κάτι στην κοινότητα

Μας αρέσει πάντα ότι κάνουμε να έχει έντονο το στοιχείο της ομαδικότητας και της κοινότητας. Έτσι λοιπόν για να βοηθήσουμε τόσο στην διάδοση του πρωταθλήματός μας όσο και στη διάδοση του mod και της κοινότητας του Rallysimfans.Hu τα social media είναι τα δυνατότερα όπλα.

Ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο στα social media (Facebook / Instagram / TikTok).
Προσθέστε τα hashtags #rallydiarieserally και #rallysimfans καθώς και κάντε tag στις φωτογραφίες τους @rallydiaries & @rbr.rallysimfans.hu.

Τέλος έχουμε δημιουργήσει αυτοκόλλητα για το πρωτάθλημα που μπορείτε να βάλετε πάνω στα αγωνιστικά σας. Θα τα βρείτε εδώ.

Στην ιστοσελίδα μας περιγράφεται ακόμα καλύτερα όλο το σκεπτικό μας και ο στόχος μας για το πρωτάθλημα μας.

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε για τα νέα του πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Website: https://erally.rallydiaries.eu
Championship Page: https://rallysimfans.hu
Discord Server: https://rallydiaries.eu/discord
YouTube Video Tutorials: https://youtube.com/rallydiaries
Viber community: https://viber.com/rallydiaries

 

Σχετικά Άρθρα