Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας που βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω του COVID-19. Όπως όλοι οφείλουμε στον εαυτό μας πρώτα αλλά και στους συνανθρώπους μας, μένουμε σπίτι και μένουμε ασφαλείς για να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην καθημερινότητά μας αλλά και στο χόμπι μας, το motorsport.

Όλο αυτό το διάστημα, μας δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω στην προετοιμασία του project μας, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του αυτοκινήτου για τη σεζόν αγώνων αλλά και την δική μας προσωπική προετοιμασία τόσο ατομικά όσο και σαν πλήρωμα.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Το simracing, η προσομοίωση αγώνων δεν είναι άγνωστη λέξη για εμένα. Το cockpit μου είναι κάτι σαν το δεύτερο γραφείο μου και αυτόν τον καιρό που οι εξορμήσεις με το αυτοκίνητο περιορίστηκαν, αφιερώνω όλο και περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο μου εκεί. Θεωρώ πως το simracing με βοηθάει στο να βελτιώσω τον τρόπο που αντιμετωπίζω τους αγώνες ράλλυ στην πραγματικότητα (racecraft) κάτι που μπορεί να γλυτώσει πολύ χρόνο δοκιμών, πολλά χρήματα και ατυχήματα. Την ενασχόλησή μου με το simracing την μοιράζομαι μαζί σας μέσω livestreams στο κανάλι μου στο https://twitch.tv/bratsaki. Ήδη ετοιμάζουμε θεματολογία με simracing βίντεο για το κανάλι του RallyDiaries στο YouTube.

Covid19 Crosstraining RallyDiaries

Εκτός από το simracing τόσο εγώ όσο και η Κατερίνα κάνουμε συχνά γυμναστική τύπου cross-training με workouts στο σπίτι. Αυτού του τύπου η γυμναστική είναι αερόβια με βάρη, χτίζει αντοχή και δύναμη, τα οποία θεωρούμε σημαντικά χαρακτηριστικά ενός αθλητή στο motorsport. Δεν παραλείπουμε την επαφή μας με τη φύση, καθώς πλέον σε πιο συχνή βάση πραγματοποιούμε περιπάτους σε κοντινές αποστάσεις με τα πόδια ή το ποδήλατο.

Covid19 Cycling RallyDiaries

Παρέα με την Κατερίνα, μέσα από βίντεο incar συναθλητών αλλά και μέσα από την εμπειρία μου στο simracing στα παιχνίδια ράλλυ χτίζουμε και βελτιώνουμε τον τρόπο συγγραφής σημειώσεων το δικό μας "RallyDiaries slang".

Περισσότερα θα σας δείξουμε στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα