Τελευταίος αγώνας της χρονιάς στα Μέγαρα με τον 4ο αγώνα ταχύτητας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 και παράλληλα 6ο γύρο για το HTTC (Hellenic Time Trial Challenge). Μετά από σχεδόν ένα μήνα επιστροφή στην πίστα σαν θεατές και όχι σαν αγωνιζόμενοι, αλλά με την ίδια όρεξη και χαρά να παρακολουθήσουμε τον αγώνα και να χειροκροτήσουμε όλους όσους πήραν μέρος.

Ο καιρός δεν θυμίζει χειμώνα αλλά μια φθινοπωρινή μέρα με πολύ ήλιο που σε ζεσταίνει και σε κάνει να νιώθεις άνετα στον εντελώς ανοιχτό χώρο της πίστας των Μεγάρων. Η Κατερίνα λείπει λόγω υποχρεώσεων, αλλά αυτή τη φορά έχω μαζί μου φίλους που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη τόσο για την εξομοίωση αγώνων όσο και για τους πραγματικούς αγώνες! Η αλήθεια είναι ότι τώρα παρατηρώ ότι όλοι είμαστε Έλληνες Simracers από διαφορετικούς τομείς του simracing και του motorsport. Ο Βαγγέλης μηχανικός-ραλλάκιας με πολλές παγκόσμιες επιτυχίες στο simrally με την ομάδα WayTooFast Rally Team, ο Χάρης καρτίστας-πιστάκιας μέλος της Omega Racing Team και ο Πάνος που δεν νομίζω να χρειάζεται συστάσεις, επίσης μέλος της Omega Racing Team.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Φτάνοντας στην πίστα  από νωρίς με έκπληξη βλέπω να είναι περισσότερο συνωστισμένη από κάθε προηγούμενη φορά. Όλες οι ομάδες και οι οδηγοί σε πλήρη συντονισμό προετοίμαζαν τα αυτοκίνητά τους για τον αγώνα. Μία βόλτα σε όλες τις τέντες και αμέσως βλέπω γνώριμα πρόσωπα, συναθλητές και φίλους που έχω γνωρίσει όλο αυτό τον καιρό αλλά και άλλους γνωστούς από τον κόσμο της εξομοίωσης αγώνων (simracing) που ανταλλάξαμε απόψεις, πράγμα που μου έδωσε μεγάλη χαρά.

Μετά από λίγο ξεκινάει η δράση με τους αγώνες ταχύτητας όπου οι πολύ ανταγωνιστικοί οδηγοί του Ενιαίου δίνουν ένα πολύ ωραίο θέαμα όπως και οι οδηγοί των αυτοκινήτων N/A. Την δική τους κλάση δείχνουν τα ιστορικά αυτοκίνητα και την ταχύτητα τους τα αυτοκίνητα Formula Saloon και Ε.Το ξεχωριστό σε αυτό τον αγώνα ήταν τα Legend Cars που ήταν εκεί αλλά και τα buggy των DiRT Games όπου έδωσαν ξεχωριστό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Η αλήθεια είναι ότι φτάνοντας με κυρίεψε ένα συναίσθημα αδρεναλίνης, που με προέτρεπε περισσότερο να λάβω μέρος παρά να παρακολουθήσω. Η παρέα και οι εκπληκτικές μάχες των οδηγών με γέμισαν και έτσι έφυγα από την πίστα ευχαριστημένος.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και με ρώτησαν για την πορεία της επισκευής του αυτοκινήτου. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας δυνατότεροι και ανανεωμένοι.

Greek Simracers Μέγαρα

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES