Με το καρτ γενικά δεν έχω επαφή. Τελευταία φορά που οδήγησα ήταν στα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια όπου πήγα στην πίστα της Τρίπολης. Στην ετήσια συνάντηση της F1aXion βρέθηκα στην πίστα του Speedpark στον Ασπρόπυργο! Ένα πολύ φιλικό περιβάλλον, προσεγμένο και ένα ωραίο και ξεχωριστό κλίμα μας έβαλε στο mood για να οδηγήσουμε.

Οι Simracers στην πίστα!

Χωριστήκαμε σε 2 γκρουπ και αφού ακούσαμε τους υπεύθυνους στο καθιερωμένο 'briefing' για τους κανόνες ασφαλείας στην πίστα μπήκαμε και ξεκινήσαμε. Κάτι άγνωστο που έγινε κατευθείαν γνώριμο μετά τους πρώτους γύρους. Σε αυτό βοήθησαν και οι γνώστες της πίστας αφού μέλη της κοινότητας της F1aXion κατέχουν ρεκόρ πίστας στο Speedpark οπότε κάθε συμβουλή τους ήταν ευαγγέλιο.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Στο τέλος του 1ου στιντ τα χέρια βαριά και το χαμόγελο μεγάλο. Ξεκούραση, συζήτηση για την πίστα και το motorsport και επιστροφή στο καρτ για το 2ο στιντ όπου και κατάφερα και κατέβασα το χρόνο μου. Κοντά και η Κατερίνα όπου και αυτή βελτίωνε συνεχώς το χρόνο της γύρο με το γύρο. Ξεκούραση και επιστροφή στο 3ο στιντ και για τους δυο μας αφού είχε βραδιάσει και ήμασταν μόνοι στην πίστα. Τρίτη και φαρμακερή που λένε, κάναμε το κάτι παραπάνω, πατήσαμε τα κερμπ, πήγαμε τέρμα γκάζι εκεί που δε πήγαμε τις προηγούμενες φορές και καταφέραμε χρόνους κοντά στο 1:58'00.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES