Από τους τελευταίους αγώνες του έτους που παρουσιάζουν όμως αρκετό ενδιαφέρον αποτέλεσε το Ράλλυ Καίτη Κυρίτση υπό την οργάνωση της Α.Λ.Α.Κορινθίας και η Α.Λ.Α. Με κέντρο την Κόρινθο, οι ειδικές διαδρομές είναι από τις κλασικές διαδρομές της Κορινθίας, Κλένια και Χιλιομόδι. Οι συμμετέχοντες καλούνται να πραγματοποιήσουν τρία περάσματα από τις παραπάνω ειδικές για το Ράλλυ Κορίνθου και δυο για τους συμμετέχοντες στο Κύπελλο & στα Ιστορικά Μαύρο Ρόδο.

Για άλλη μια φορά ανυπομονώ να βρεθώ σε ράλλυ, πρώτη φορά άλλωστε σε ράλλυ χώματος πέρα του Ράλλυ Ακρόπολις και αυτή τη φορά με διαφορετική ιδιότητα. Η πρόταση να είμαι υπεύθυνη σχέσεων με αγωνιζομένους, με βρήκε απροετοίμαστη! Η αλήθεια είναι ότι ενώ έχω υπάρξει σε αυτό το πόστο, οι ανάγκες του αγώνα δεν έχουν αφήσει να το πράξω στο βαθμό που επιβάλλεται. Αυτή τη φορά, όμως, η οργανωτική επιτροπή έχει δουλέψει σκληρά για να παρουσιάσει έναν αγώνα που θα ικανοποιήσει αγωνιζόμενους αλλά και θεατές.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Σάββατο και ενώ στις ειδικές διαδρομές οι αναγνωρίσεις φτάνουν προς το τέλος τους, ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος έχει ήδη ξεκινήσει. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες βρίσκονται στο χώρο, καθώς και μέλη από το service που συνηθίζω να τους αποκαλώ την “κρυφή δύναμη” των αγώνων. Και, όλα βαίνουν καλώς ώστε να πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα.

Ραλλυ Καίτη Κυρίτση

Ημέρα αγώνα, λοιπόν, πρωινό ξύπνημα και θετική ενέργεια. Όλα έτοιμα, όλοι στις θέσεις τους. Έξοδος των αγωνιστικών από το service park και αναμονή για την εξέλιξη του πρώτου περάσματος. Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι θα υπάρξει πραγματική μάχη με τα δευτερόλεπτα στα επόμενα σκέλη του αγώνα. Παρά τη μικρή διακοπή που προέκυψε έπειτα από έξοδο αγωνιστικού (το πλήρωμα είναι καλά), οι πρώτες εντυπώσεις από το πρώτο σκέλος, είναι ότι οι ειδικές διαδρομές είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Το κάθε πλήρωμα δίνοντας τη δική του μάχη και στο δεύτερο σκέλος, προσφέρει αρκετό θέαμα στους παρευρισκόμενους θεατές. Κατά την άφιξη στο service park, υπάρχει ακόμα χαμόγελο αλλά και κούραση. Οι χρόνοι βελτιωμένοι για την πλειοψηφία, και έτοιμοι για το τελευταίο σκέλος και το τερματισμό!

Τερματισμός, λοιπόν, στον πεζόδρομο στο κέντρο της Κορίνθου όπου έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος για να θαυμάσει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και φυσικά, ακολουθεί η απονομή. Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για το ράλλυ χώματος κλείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι δείχνουν να αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση των ημερομηνιών των αγώνων για το 2019!

Φώτο: http://rallykorinthou.gr

Rally Καίτη Κυρίτση

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES