Τον τελευταίο χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκομαι συχνά στην Θεσσαλονίκη. Έχω δημιουργήσει φίλους, έχω βρεθεί με παλιούς φίλους και το σημαντικότερο έχω την ευκαιρία να βρεθώ και να μοιραστώ με του "βόρειους simracers" που γνωριζόμαστε διαδικτιακά πολλά χρόνια.

Την εβδομάδα που βρισκόμουν στην Θεσσαλονίκη συνέπεσαι και η διοργάνωση του Ράλλυ Δ.Ε.Θ.! Το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι ένας αγώνας που από όταν ξεκίνησα την εμπλοκή μου με τους αγώνες ήθελα να βρεθώ είτε ως θεατής είτε ως αγωνιζόμενος. Αυτός ο αγώνας εκτός από τις φοβερές ειδικές όπου διεξάγεται έχει μια αίγλη από παλιά που θεωρώ ότι φέτος την διατήρησε.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Η πανηγυρική εκκίνηση στην Πλατεία Αριστοτέλους ήταν η καλύτερη κίνηση από την διοργανώτρια λέσχη. Στην πλατεία Αριστοτέλους το Σάββατο το απόγευμα γινόταν το αδιαχώρητο. Πενήντα συμμετοχές πέρασαν την ράμπα της εκκίνησης και πλήθος κόσμου τριγύρω να χειροκροτάει και πιο μετά να κοιτάζει τα αυτοκίνητα από κοντά. Ήταν μια ευκαιρία για μένα να γνωρίσω από κοντά οδηγούς/simracers που έπαιρναν μέρος στον αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι την Κυριακή ο αγώνας είχε 2 ειδικές τις οποίες τις έκαναν 2 φορές, με απόσταση 30 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη. Λόγω περιορισμένου χρόνου επειδή έπρεπε να γυρίσω πίσω στην Τρίπολη παρακολούθησα την ειδική Λιβάδι - Πετροκέρασα αφήνοντας τον Χολομώντα για την επόμενη φορά!

Ράλλυ ΔΕΘ 2023 Χάρτης

Στα θετικά της γρήγορης γεύσης που πήρα από το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. μένουν η εκκίνηση στην πλατεία Αριστοτέλους που πραγματικά θύμισε γιορτή. To website του αγώνα https://rallydeth.gr το οποίο είναι μια καλή προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι ειδικές διαδρομές είναι δίπλα στην Θεσσαλονίκη που αυτό προσελκύει εύκολα κόσμο να παρακολουθήσει όπως και η δουλειά που έκανε η λέσχη με την προώθηση του αγώνα. Όλοι ήξεραν ότι θα γίνει το ράλλυ!

Το Σαββατοκύριακο μαζί μου πήρε την πρώτη του γεύση από αγώνες ράλλυ ο φίλος Βαγγέλης. Το μόνιμο χαμόγελο και τα θετικά του σχόλια με έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα.

Rally DETH RallyDiaries

Κάνουμε κάτι διαφορετικό στο RallyDiaries, όσοι το παρακολουθούν καταλαβαίνουν την προσπάθεια και την ευχαρίστηση να το μοιραζόμαστε μαζί σας και από κοντά!

Till next time!

Φωτογραφίες GRally, Α.Ο.Θ.

Σχετικά Άρθρα