Οι αγώνες ταχύτητα αποτελούν και πάλι πραγματικότητα στους ελληνικούς αγώνες! Οι οργανωτές έχουν χωρίσει τα αυτοκίνητα σε κατηγορίες και έτσι έχουμε ωραίο και άμεσο συναγωνισμό. Βρεθήκαμε στην πίστα των Μεγάρων για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ταχύτητας για το 2017. Όλων των ειδών τα αυτοκίνητα ήταν εκεί, από τα Skoda Fabia του ενιαίου, τα saxo/rally της κατηγορίας N και Α μέχρι και EVO, BMW DTM και Ferrari!

Όλοι οι αγώνες ήταν άκρως απολαυστικοί και με το δικό τους ενδιαφέρον ο καθένας. Τα Skoda του ενιαίου πάλευαν με νύχια και με δόντια το ένα με το άλλο σε όλο το μήκος της πίστας ενώ στις πιο γρήγορες κατηγορίες είχαμε μάχες κυρίως στις πρώτες θέσεις.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Μια ευχάριστη μέρα στην πίστα των Μεγάρων όπου μπορείς να απολαύσεις το θέαμα καλύτερα από μία ανάβαση ή ένα ράλλυ και να έρθεις κοντά με όλα τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Megara Ferrari

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES