Στο 36ο ράλλυ Κένταυρος το 2016 όπου ο φίλος Χρήστος Παραβάντης έτρεξε ακολουθώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλλυ. Δίπλα στη φοιτητική μου βάση δεν έχασα την ευκαιρία να παρευρεθώ να βοηθήσω και να υποστηρίξω την ομάδα. Παρέα με τον πατέρα μου και τον Teo 'manager' συναντηθήκαμε στο Βόλο όπου μετά από την πανηγυρική εκκίνηση και τα τσίπουρα μπήκαμε σε mood αγώνα.

Ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα από κοντά το Σαββατοκύριακο ενός πληρώματος που ταξιδεύει για να συμμετέχει σε έναν αγώνα ράλλυ. Από το πρωινό ξύπνημα για το στήσιμο της τέντας στα pit, τον έλεγχο του αυτοκινήτου, την επιλογή των ελαστικών, μετά την επιστροφή και τον επανέλεγχο πριν το 2ο loop μέχρι τον τερματισμό και την απονομή στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Ήταν μια ξεχωριστή πρώτη εμπειρία που με έκανε να καταλάβω την προετοιμασία που χρειάζεται για να τρέξεις έναν αγώνα ράλλυ, την βοήθεια που μπορεί να χρειαστείς και την εμπειρία για να τον τερματίσεις!

Ράλλυ Κένταυρος

Σχετικά Άρθρα

FOLLOW @RALLYDIARIES