Τέσσερις μήνες πέρασαν μετά τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος Crosscar 2021 στο DiRT Park στην Χαλανδρίτσα. Μετά από τέσσερις μήνες βάλαμε πάλι στολή, γάντια, κράνος και επιστρέψαμε στη δράση που τόσο μας είχε λείψει. Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε με τον Covid-19 δεν άφησε ανεπηρέαστη την ομάδα μας DiRT Park.

Η μηχανική βλάβη στο crosscar που οδηγήσαμε τον Ιούνιο δεν έχει επιλυθεί, έτσι η ομάδα μας έκανε τα αδύνατα δυνατά να βρισκόμαστε στην πίστα και να μην λείψουμε από τον αγώνα χρησιμοποιώντας ένα άλλο crosscar που παραχωρήθηκε από την Speedcar Greece και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς τους Γιάννη Χεκιμιάν και Κώστα Κακαλή.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου είχαμε βρεθεί πριν 7 χρόνια οδηγώντας τότε τα Ford Sierra του κ. Ρουστέμη και οι αναμνήσεις από τότε ξύπνησαν! Τέρμα γκάζι, γρήγορες στροφές, γέφυρα από πάνω, γέφυρα από κάτω, σωστή ειδική διαδρομή!

Αυτή τη φορά το Διαδρόμιο έχει αλλάξει. Οι διαφορές είναι εμφανείς. Με μια πρώτη ματιά, η πίστα έχει φαρδύνει και είμαστε τυχεροί που θα τρέξουμε και στην φετινή νέα χάραξη όπου έχει προστέθει ένα στενό κομμάτι και μία φουρκέτα! Ο καιρός όλη την εβδομάδα μας τα χάλασε αλλά το Σαββατοκύριακο του αγώνα δεν έβρεξε καθόλου οπότε η πίστα ήταν στεγνή.

Γίνεται συνοδηπόρος στην πορεία μας στους αγώνες έχοντας οφέλη μέσω των δραστηριοτήτων και της προβολής μας στην δική σας επιχείρηση.
Κατεβάστε και διαβάστε τον online οδηγό για το πρόγραμμα συνεργασίας της ομάδας.

Το Σάββατο πριν τον αγώνα βρεθήκαμε στην πίστα για το track day που διοργανώνεται αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες. Αντικρίζοντας το Speedcar XTREM 600cc αμέσως μπήκαμε σε αγωνιστική διάθεση αλλά και διάθεση να παίξουμε και να απολαύσουμε τη χωμάτινη οδήγηση.

EKO Racing Dirt Games 2021 - Διαδρόμιο

Ξεκινήσαμε αργά κάνοντας αναγνωριστικά περάσματα, ψάχνοντας τα πατήματα της πίστας αλλά και να εξοικειωθούμε ξανά με το Speedcar. Γύρω μας το περιβάλλον με θετική ενέργεια και χαμόγελο μας βοηθούσε. Πολύτιμες οι συμβουλές της ομάδας μας αλλά και του πρωταθλητή κ. Ζυμαρίδη που με την πρώτη ευκαιρία ήρθε κοντά μας και μας έδωσε συμβουλές απαντώντας στις ερωτήσεις μας και τον ευχαριστούμε πολύ.

Το Σάββατο κύλισε πολύ καλά καθώς καταφέραμε να μάθουμε καλά ένα μεγάλο κομμάτι της πίστας και να εξοικειωθούμε με το Speedcar. Οδηγήσαμε σε ένα τερέν που ξεκίνησε να είναι λασπωμένο και κατέληξε να είναι στεγνό. Οι συνθήκες αυτές βελτίωσαν τον τρόπο αντίληψης της κατάστασης του οδοστρώματος στο χώμα και πως πρέπει να σκεφτούμε για να τις αντιμετωπίσουμε.

DiRT Park - Διαδρόμιο

Την Κυριακή την ημέρα του αγώνα η πίστα ήταν εντελώς στεγνή. Κάναμε μερικά αναγνωριστικά περάσματα για να σιγουρευτούμε για την κατάσταση της πίστας και να θυμηθούμε λίγο τα χθεσινά μας περάσματα.

Αμέσως μετά ο αγώνας ξεκίνησε. Τέσσερα περάσματα με 1 γύρο τη φορά στην πίστα του Διαδρομίου ήταν αρκετά για να σηκώσουν την ανδρεναλίνη στα ύψη και να μας δώσουν αυτό το μόνιμο χαμόγελο για την επόμενη εβδομάδα! Η Κατερίνα έκανε 4 αξιοπρεπή περάσματα ενώ ο Γιώργος στα 2 πρώτα οδήγησε συνετά, στο τρίτο και στο τέταρτο επιτέθηκε λίγο παραπάνω χάνοντας χρόνο αλλά δίνοντας θέαμα στους παρευρισκόμενους θεατές!

RallyDiaries Speedcar XTREM 600cc

Να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηκτές μας, τους χορηγούς που βρίσκονται δίπλα μας φέτος αλλά και την ομάδα μας που έτρεξαν για οτιδήποτε χρειάστηκε το crosscar!
Team: DiRT Park
Sponsors:

Άλλη μια εμπλοκή στο χώμα και σε μεταβαλλόμενες συνθήκες όπως έγινε το Σάββατο όπου μας βοηθούν να μαζεύουμε σημαντικές εμπειρίες και να βελτιωνόμαστε οδηγικά!

Για όσους ενδιαφέρεστε και μας ρωτάτε θα απαντήσουμε και εδώ:
Το Peugeot 205 μας ετοιμάζεται από την Bratsos Team και έρχεται την επόμενη χρονιά βελτιωμένο όπως και εμείς.
Μείνετε συντονισμένοι γιατί την επόμενη χρονιά επιστρέφουμε στο στόχο μας!
Rally μόνο!

Επόμενο ραντεβού (βάσει προγράμματος) στην πίστα Ιαβέρης Park στην Μαλακάσα!

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES