Πέρσι πετύχαμε το στόχο μας να δημιουργήσουμε ένα διαγωνισμό simracing όπου οι νικητές θα έπαιρναν μια γεύση από το πραγματικό motorsport! Ο διαγωνισμός αυτός έχει όνομα και λέγεται Speedcar VR-Attack και συντελεστές την εκπληκτική ομάδα της Speedcar Greece και Motul Greece μαζί με την κοινότητα της DiRT Hellenic community κομμάτι της δικής μου simracing ενασχόλησης.

Ο περσινός διαγωνισμός έφερε πολύ καλά αποτελέσματα και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Συμμετέχοντες, νικητές και όλοι όσοι έτρεξαν για την δημιουργία του διαγωνισμού αυτού του πρωτότυπου διαγωνισμού έβαλαν τα δυνατά τους και αυτό φαίνεται στην απήχηση αλλά και στο ότι φέτος θα τρέξει για ακόμα μια χρονιά! Σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψω το γεγονός ότι το δελτίο τύπου μας πήγε και δημοσιεύτηκε σε όλα τα ενημερωτικά websites για αυτοκίνητα και motorsport και τους ευχαριστούμε πολύ!

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Το Speedcar VR-Attack είναι ένα project/διαγωνισμός που ξεκίνησε λόγω καραντίνας. Φέτος μετά από όλα αυτά ο διαγωνισμός συνεχίζεται με το ίδιο ενδιαφέρον. Το simracing στην Ελλάδα έχει προχωρήσει και οι κοινότητες έχουν μεγαλώσει και έχουν εξελιχθεί οπότε ακόμα και στην Ελλάδα το simracing μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και να έχει απήχηση.

Speedcar VR-Attack 2

Speedcar VR-Attack by RallyDiaries & DiRT Hellenic community

Το Speedcar VR-Attack είναι ένα έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης (time trial) για όλους τους Έλληνες και Κύπριους που έχουν το DiRT Rally 2.0! Ανεξαρτήτου assists, χειριστηρίου, πληκτρολογίου ή τιμονιέρας όλοι μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτό το διαγωνισμό και να κερδίσουν τα πλούσια δώρα της Speedcar Greece και της Motul Greece.

Οι διαγωνιζόμενοι αρκεί να μπουν στο Time Trial και να γράψουν τον καλύτερό τους χρόνο στα Leaderboards στις πίστες του διαγωνισμού και να συμπληρώσουν τη Φόρμα δήλωσης αποτελεσμάτων με φωτογραφίες από τους χρόνους τους! Ο διαγωνισμός λήγει στις 18 Ιουλίου 2022.

Οι τρεις πρώτοι μεγάλοι νικητές, θα ζήσουν την εμπειρία του πραγματικού αγωνιστικού Speedcar Xtrem της Speedcar Motul Team Greece, σε μια ειδική επιπλέον εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα DiRT Park στην Χαλανδρίτσα Πατρών. Υποστηρικτής του event είναι η Motul Greece η οποία θα παρέχει επιπλέον δώρα στους τρεις πρώτους νικητές και όχι μόνο.

► Πληροφορίες & Όροι Διαγωνισμού: εδώ
► Φόρμα δήλωσης αποτελεσμάτων: εδώ

Η προετοιμασία και οι προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει! Σας περιμένουμε να τιμήσετε τη διοργάνωση με τη συμμετοχή σας, βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι στην εξέλιξη του simracing στην Ελλάδα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που υποστηρίζουν τη κοινότητα με τη δουλειά τους και είναι εκεί όποτε τους χρειαστώ.

"From simracing to real rallies"

Σχετικά Άρθρα