Το GRAVEL ξεκινάει με δυνατή μουσική και σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα του παιχνιδιού. Παρουσιάζεται στον παίχτη όλη η καριέρα και ο βασικός αντίπαλος που καλείται να αντιμετωπίσει και να κλέψει την παράσταση! Το παιχνίδι έχει πολλές επιλογές σε βοηθήματα και δυσκολίες. Υποστηρίζονται χειριστήριο, πληκτρολόγιο και τιμονιέρα. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είναι simulation και απευθύνεται σε πιο ευρύ κοινό που αγαπά το racing (arcade περισσότερο) το επίπεδο δυσκολίας του A.I είναι υπερβολικό με εξαίρεση το Very Easy και Easy.

Το GRAVEL είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Χώμα, χώμα, χώμα. Από αμμουδιές και τροπικά δάση έως λασπωμένες πίστες στην Αμερική με φορτηγά και RallyCross/Autocross events. Δεν υπάρχει δυναμική εναλλαγή ημέρας/νύχτας ή δυναμικές εναλλαγές των καιρικών φαινομένων, εντούτοις υπάρχουν αρκετοί αγώνες που λαμβάνουν χώρα τη νύχτα ή υπό καταρρακτώδη βροχή.

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Έχει περισσότερα από 50 αυτοκίνητα, από ιστορικά μέχρι και σύγχρονα με πολλές επιλογές σε skins και όλα έχουν το δικό τους ήχο, τρόπο οδήγησης και συμπεριφορά. Το career σας ξεκινάει από το μηδέν μαθαίνοντάς σας τα events, μέχρι να γίνετε ο καλύτερος off-road οδηγός του κόσμου.

GRAVEL - Parker

Στον τομέα των γραφικών το GRAVEL αφήνει μέτριες εντυπώσεις. Η Unreal Engine 4 δεν έχει αξιοποιηθεί σε τέλειο βαθμό, με το παιχνίδι να αντιμετωπίζει μερικές φορές πτώσεις σε fps, aliasing και texture popping. Τα loading screens είναι επίσης ελαφρώς χρονοβόρα (χαρακτηριστικό της UE4), ειδικά αυτά κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού.
Στον τομέα του ήχου εντυπωσίασαν τα άκρως ρεαλιστικά εφέ. Ο εκφωνητής δυστυχώς επαναλαμβάνεται έντονα.

Gravel modes

Τα weekly events μια ιδέα που ήρθε από το DiRT Rally δουλεύουν άψογα και στο GRAVEL: Εβδομαδιαία events όπου καλούν τους οδηγούς από όλο τον κόσμο να αναμετρηθούν μεταξύ τους. Τα events αυτά έχουν τη δικιά τους, ιδιαίτερη δυσκολία. Tα Free Race και Time Attack είναι δύο modes τα οποία ο χρήστης μπορεί να μάθει τις πίστες του παιχνιδιού αλλά και να συναγωνιστεί άλλους οδηγούς από όλο τον κόσμο.
Στο Multiplayer δεν υπάρχουν διαθέσιμοι σέρβερ και δεν καταφέραμε να παίξουμε Multiplayer αγώνα.

Συνοψίζοντας το GRAVEL…

Μια πολύ διαφορετική προσέγγιση της εταιρίας για τα racing παιχνίδια που ήρθε να γεμίσει το κενό που άφησε το DiRT Showdown ή κάποιος άλλος παρόμοιος τίτλος με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Απευθύνεται σε παίχτες που αγαπούν τους χωμάτινους αγώνες και θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο χαλαρώνοντας με ένα πολύ καλό career ή με weekly events. Είναι ένα παιχνίδι που θα σας διασκεδάσει και θα σας ταξιδέψει σε ξεχωριστά τοπία για 10 – 15 ώρες. Η τεράστια ποικιλία σε αυτοκίνητα δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο, όπως και τα weekly challenges, βάζοντας τον υποψήφιο οδηγό στη διαδικασία του ανταγωνισμού.

Το παιχνίδι δοκιμάστηκε με τιμονιέρα Thrustmaster T300RS Alcantara, και ευχαριστούμε την Bandai Namco για την παραχώρηση του τίτλου.
Στο κανάλι του στο YouTube μπορείτε να βρείτε βίντεο και οδηγούς για όλα τα racing/rally παιχνίδια που κυκλοφορούν.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES