Τα Dirt games έκαναν την εμφανισή τους στους ελληνικούς αγώνες και συνεχώς εξελλίσονται προς το καλύτερο τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Οι αγωνιστικές χωμάτινες φόρμουλες χωρίζονται σε κατηγορίες των 600cc, 750cc και μιας ελεύθερης κατηγορίας όπου υπάρχουν τα τετρακίνητα. Στο θεσμό δεν λείπει και η κατηγορία των αυτοκινήτων. Οι αγώνες γίνονται στη χωμάτινη πίστα της Χαλκίδας, στο Διαδρόμιο (Σπαθοβούνι), στην Σπάρτη και τέλος στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο.

Eko Racing DiRT games

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Παρέα με την αδερφή μου και τον φίλο μου τον Βαγγέλη πήγαμε να παρακολουθήσουμε από κοντά έναν αγώνα που διεξήχθη στον Ιππόδρομο. Ο καιρός μας έκανε το χατήρι είδαμε από κοντά όλα τα αυτοκίνητα και τα buggy καθώς και τον άκρως ενδιαφέρον αγώνα. Οι αγωνιζόμενοι έφταναν δύο-δύο στην εκκίνηση και είχαν αντίπαλο τον χρόνο. Εκπληκτική οδήγηση από όλους τους οδηγούς βλέποντας στην πράξη το πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι να οδηγείς μια τέτοια κατασκευή στο χώμα.

Πήραμε τη δόση μας από χώμα και φύγαμε γεμάτοι θετικές σκέψεις και με την αγωνία κάποια στιγμή να καταφέρουμε να οδηγήσουμε ένα τέτοιο buggy.

Eko Racing DiRT Games poster

 

Σχετικά Άρθρα