Επιστροφή στην συνωστισμένη πίστα των Μεγάρων το Σαββατοκύριακο 19 - 20 Οκτωβρίου στον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 και παράλληλα 5ο γύρο για το HTTC (Hellenic Time Trial Challenge). Πέρασαν κάποιοι μήνες καθώς τελευταία επίσκεψη στην πίστα ήταν τον Μάιο στην δική μας πρώτη εμφάνιση στους αγώνες στη διοργάνωση του HTTC (Hellenic Time Trial Challenge) και λίγο πιο μετά σε open track day όπου δοκιμάσαμε κάποιες αλλαγές στο αυτοκίνητο εν όψη των αναβάσεων που ήρθαν το φθινόπωρο.

Μέγαρα Αγώνας Ταχύτητας

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok & YouTube για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

Ο καιρός ήταν ιδανικός όλη τη βδομάδα και το Σαββατοκύριακο του αγώνα έχει λιακάδα και καλές θερμοκρασίες. Αυτή τη φορά μαζί μου δεν έχω την Κατερίνα όπου εν τέλει παίρνει μέρος ως συνοδηγός στον αγώνα αντοχής του Σ.Ι.Σ.Α 24 ώρες Ελλάδα. Μαζί μου ένας φίλος και συναθλητής που γνώρισα στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, ο Γιώργος Μυσιρλάκης όπου μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα με τα Peugeot και το motorsport ζώντας το από όλες τις θέσεις του.

Φτάνοντας στην πίστα η αύρα των pit ανεβάζει την αδρεναλίνη και την όρεξη. Ότι είχε ξεκινήσει την προθέρμανση το HTTC και όλες οι υπόλοιπες ομάδες και οδηγοί ξεκινούσαν να ετοιμάζονται για τον αγώνα τους. Μία βόλτα σε όλες τις τέντες και αμέσως βλέπω γνώριμα πρόσωπα, συναθλητές και φίλους που έχω γνωρίσει όλο αυτό τον καιρό.

Lamborghini Megara

Μετά από λίγο ξεκινάει η δράση με τους αγώνες ταχύτητας όπου οι πολύ ανταγωνιστικοί οδηγοί του Ενιαίου δίνουν ένα πολύ ωραίο θέαμα όπως και οι οδηγοί των αυτοκινήτων N/A. Την δική τους κλάση δείχνουν τα ιστορικά αυτοκίνητα και την ταχύτητα τους τα αυτοκίνητα Formula Saloon.

Fortune Motorsport

Σε όλο αυτό δεν γίνεται να μην αναφέρω τα εντυπωσιακά Legend Cars της Fortune Motorsport όπου χρησιμοποιούν μοτέρ από μηχανή Yamaha FZ09 και συνδυάζουν εκκωφαντικό ήχο, κίνηση στους πίσω τροχούς, χαμηλή θέση οδήγησης, μια εμπειρία που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε αυτούς που τα οδηγούν.

McLaren Megara circuit

Στα παραλειπόμενα της ημέρας έχοντας συνηθίσει να βλέπουμε να αγωνίζονται δύο Lamborghini, ένα Ferrari και ένα Porsche στα pit έκανε τη παρουσία του ένα εντυπωσιακό McLaren κλέβοντας τα βλέμματα και τα κλικ των παρευρισκόμενων.

Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η πίστα και ο κόσμος της όταν έχει αγώνα. Οι επισκέπτες είναι πολύ κοντά με τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα πράγμα που κατά την άποψή μου πρέπει να συμβαίνει όλο και περισσότερο. Επόμενο ραντεβού στα Μέγαρα, 7 - 8 Δεκέμβρη με τον τελευταίο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 και HTTC.

Σχετικά Άρθρα