To DiRT Rally είναι γεγονός και η Codemasters θέλοντας να μην απογοητεύσει το κοινό της αποφάσισε να δουλέψει με την κοινότητα. Έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε σαν beta όπου όλοι μπορούσαν μέσα από το forum και άλλων μέσων να γράψουν τι δεν τους δουλεύει, τι δεν βρίσκουν ρεαλιστικό και με βάση αυτό το feedback η εταιρία θα έκανε τις διορθώσεις. Το παιχνίδι έφτασε σε τελική έκδοση όπου μας αφήνει όλους ικανοποιημένους.

Ξεκινώντας βλέπουμε μια μεγάλη βελτίωση στα γραφικά από τους προηγούμενους DiRT τίτλους όπου δημιουργούν μια τέλεια πρώτη εντύπωση.Το πράγμα απογειώνεται όταν ακούσεις για πρώτη φορά τα αυτοκίνητα. Η εταιρία πάλεψε πολύ και έχει ηχογραφήσει και μεταφέρει στο παιχνίδι σχεδόν αυτούσιους τους ήχους των αγωνιστικών!

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook, Instagram, TikTok, YouTube & Twitter για να μαθαίνετε, περισσότερα νέα για την ενασχόλησή μας με το motorsport.

DiRT Rally - Fiat 131 Abarth

Στα της οδήγησης, το DiRT Rally δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Δεν είναι εύκολο να οδηγήσετε τα αυτοκίνητα και κάθε αυτοκίνητο έχει την δική του συμπεριφορά άρα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο οδήγησής σας. Οι επιλογές σε χώρες είναι πλούσιες με χώμα, χιόνι, άσφαλτο, λάσπη και πάγο σε μέρα ή νύχτα με βροχή ή ήλιο όπου αν δεν ακούτε τον συνοδηγό θα βρεθείτε σίγουρα σε κάποια πλαγιά της Ελλάδας ή καρφωμένος σε κάποιο δέντρο της Αγγλίας ή της Φιλανδίας.

Στο χώμα το παιχνίδι δείχνει την πραγματική του δύναμη. Γλυστράει ομαλά (όχι όσο θα θέλαμε) και δεν πολυσυγχωρεί το λάθος που αν δεν προσέξετε, η έξοδος είναι σίγουρη. Στο χιόνι πραγματικά το απόλαυσα και αμέσως έγινε το αγαπημένο μου. Την άσφαλτο την βρήκα λίγο έξω από τα νερά μου καθώς το πολύ κράτημα και η έλλειψη βάρους του αυτοκινήτου δεν δίνει την κατάλληλη αίσθηση.

DiRT Rally RX

Πέραν από rally το παιχνίδι έχει και career mode όπου τρέχετε αγώνες, μαζεύετε χρήματα, αγοράζετε αυτοκίνητα και βελτιώνετε την ομάδα σας. To Rallycross κομμάτι του παιχνιδιού είναι άρτια φτιαγμένο με πολύ λεπτομέρεια στις πίστες που υποστηρίζει αλλά και ωραίο χειρισμό σε όλες τις κατηγορίες των αυτοκινήτων του. Μπορείτε ν' απολαύσετε τις κόντρες στο Rallycross σε online lobby, χωρίς local-multiplayer και μέχρι 8 άτομα.

DiRT Rally Pikes Peak

Το Pikes Peak είναι κάτι μοναδικό. Το να φτάσεις στην κορυφή του βουνού είναι μεγάλος άθλος. Νιώθω τυχερός που έχω την ευκαιρία να οδηγήσω τόσο διάσημα ιστορικά οχήματα όπως το Peugeot 405 T16 Pikes Peak και το τελευταίο Peugeot 208 T16. Ο γκρεμός είναι πολύ κοντά και κλείνει το μάτι περιμένοντας το παραμικρό μου λάθος.

Τέλος, τα καθημερινά/εβδομαδιαία/μηνιαία online events καθώς και η "κίνηση ματ" του να μπορεί ο καθένας να στήσει το δικό του πρωτάθλημα θα μας δώσουν τεράστιες οδηγικές συγκινήσεις και επικούς αγώνες!

Συνοψίζοντας το DiRT Rally...

Είναι αυτό που περίμενε ο λάτρης των rally. Θα μας δώσει τεράστιες συγκινήσεις τόσο offline όσο και online. Το περιεχόμενό του καλύπτει όλα τα είδη αγώνων εκτός πίστας και οι επιλογές του με τα online καθημερινά/εβδομαδιαία/μηνιαία events θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση για πολύ καιρό.

Μια αναφορά πρέπει να γίνει και στην Ελληνική Κοινότητα DiRT στην οποία θα βρείτε άτομα με πάθος για τους αγώνες και τα παιχνίδια οδήγησης όπου θα σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτηση έχετε. Επίσης, θα ενημερώνεστε για τα νέα γύρω από τα παιχνίδια οδήγησης αλλά μπορείτε να πάρετε και μέρος στα πρωταθλήματα της κοινότητας τα οποία είναι ανοιχτά για όλους.
Facebook Group: facebook.com/groups/dirthelleniccommunity

Το παιχνίδι δοκιμάστηκε με τιμονιέρα Thrustmaster T300RS Alcantara. Ευχαριστούμε την Enarxis Dynamic Media για την παραχώρηση του τίτλου.
Οι φωτογραφίες είναι προσφορά των μελών της Ελληνικής Κοινότητας DiRT.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή

CAPTCHA

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από το RallyDiaries eRally Championship & την Bratsos Rally Team.

Στέλνουμε emails μόνο όταν κάτι νέο έχουμε. No spam.

FOLLOW @RALLYDIARIES